Polacy coraz chętniej wychodzą z domów – coraz częściej także do restauracji. Rewolucja restauracyjna dotarła już do najdalszych zakątków Polski – prawie wszędzie tam, dociera także Restaurant Week. Wiosenna edycja Festiwalu pod hasłem “Chodźmy do Restauracji!” już między 18., a 30. kwietnia.
Rezerwacje popisowych trzydaniowych doświadczeń w najlepszych restauracjach w całej
Polsce już od 22. marca na stronie wydarzenia.
W 2017 roku wydaliśmy w restauracjach ponad 3 miliardy złotych więcej, niż rok wcześniej. Wyjście do restauracji coraz rzadziej kojarzy się tylko z jedzeniem, a coraz częściej z radosnym wspólnym czasie przy stole z bliskimi i znajomymi. Pierwsze dni kalendarzowej wiosny to dokonały pretekst do zarezerwowania stolików w najlepszych restauracjach w całym kraju. Szefowie Kuchni ponad 400. restauracji zaprezentują na Festiwalu popisowe trzydaniowe menu, dostępne tylko dla gości Restaurant Week. W Festiwalu udział wezmą zarówno restauracje z ugruntowaną pozycją na rynku, jak i najlepsze debiutujące lokale, które z dnia na dzień zyskują na popularności. Restaurant Week to najlepsza okazja do zaproszenia grupy znajomych, rodziny czy drugiej połówki do wspólnego spędzenia czasu w najlepszych restauracjach Wrocławia.
Rezerwacja stolika oraz trzech popisowych dań w festiwalowej cenie 49 zł (około 50% zniżki). W ramach ceny każdej rezerwacji na wszystkich gości Festiwalu czekać będzie niespodzianka od sponsorów wydarzenia. Oficjalną wodą Festiwalu Restaurant Week jest Kropla Délice, która doskonale połączy się z kunsztem festiwalowych dań serwowanych przez najlepszych Szefów Kuchni.
Kiedy: 18 – 30 kwietnia.
Rezerwacje: od 22 marca.
Serdecznie zapraszamy.
KONKURS
Mamy dla Was konkurs, w którym do wygrania jest podwójne zaproszenie na wydarzenie!
Szczegóły na naszym facebooku: tutaj